پنج شنبه ، 18 شهریور 1389
 
     
 
  اخبار دانشگاه
شرح خبر    
بهره برداری از آزمایشگاه ادوات فعال نوری

تاريخ خبر :  27/4/1389 امتياز بده : ارسال به دوست تعدادمشاهده :  446

آزمایشگاه ادوات فعال نوری  دوشنبه  28/4/89 با حضور دکتر اخوان قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس مرکز تحقیقات مخابرات ایران در پژوهشکده لیزر و پلاسما دانشگاه شهید بهشتی به بهره برداری می رسد.
تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه ادوات فعال نوری طی قراردادی با مرکز تحقیقات مخابرات ایران و با حمایت مالی آن مرکز در  پژوهشکده لیزر و پلاسما انجام شده است.
 آزمایشگاه مذکور در اولویت اول برای انجام آزمونهای تعریف شده روی ادوات فعال نوری از قبیل ترانسپاندر، سوییچ و آمپلی فایر که از سوی شرکتهای مخابراتی ارجاع می شود به عنوان آزمایشگاه معتمد و استاندارد مرکز تحقیقات مخابرات به منظور تایید نمونه تعریف شده است.
 همچنین وجود تجهیزات آزمون دقیق و قابل اعتماد می تواند  فعالیتهای تحقیقاتی مرتبط در آزمایشگاه های پژوهشکده لیزر و پلاسما را به سمت موضوعات مرتبط با مخابرات سوق دهد.
در مسیر تجهیز و راه اندازی این آزمایشگاه، در نظر است پس از راه اندازی اولیه و گرفتن نتایج، اقدام به اخذ تأییدیه استاندارد ISO17025  از مراجع بین المللی شود.


      منبع خبر : روابط عمومي

بازگشت 

 

 
  :روابط عمومي :وب سايت  
 
  دانشگاه شهید بهشتی