قابل توجه دانشجویان ورودی جدید:
پذیرش شما در دانشگاه شهید بهشتی افتخار ماست
به منظور آشنایی با نحوه پذیرش، نحوه انتخاب واحد و نحوه برگزاری کلاس های درس «اینجا کلیک کنید»

اطلاعیه:
با توجه به اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر قرار گرفتن شهر تهران در وضعیت قرمز و به منظور رعایت دستورالعمل‌های اجرایی و شیوه ‌نامه‌های مصوب، تا اطلاع ثانوی تمامی امور آموزشی در حوزه مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه به صورت دورکاری انجام خواهد شد. بنابراین اکیداً توصیه می‌شود دانشجویان و دانش‌آموختگان گرامی به هیچ‌وجه به آموزش کل مراجعه ننمایند و درخواست‌های خود را صرفاً در بخش سامانه جامع آموزشی گلستان ثبت و پی‌گیری نمایند. در صورت نیاز به ارتباط با کارشناسان دانشگاه نیز بر اساس موضوعیت امر، صرفاً از آدرس‌های پست الکترونیکی زیر اقدام به ثبت سوال خود نمایند.

امور دانش آموختگان  (خاص دانش آموختگان مقیم خارج از کشور)
امور دانش آموختگان  (خاص دانش آموختگان مقیم داخل کشور)
fareghotahsilan@sbu.ac.ir
امور ثبت نام و امتحانات
sabtenam@sbu.ac.ir
امور آزمون و پذیرش
azmoon@sbu.ac.ir
امور کمیسیون موارد خاص
komision@sbu.ac.ir

لازم به توضیح است ایمیل‌های ارسالی فقط در ساعات اداری بررسی و به نوبت پاسخ داده خواهد شد.

از همراهی، همکاری و صبر و شکیبایی شما عزیزان سپاسگزاریم.
مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه