برگزاری آن لاین همایش سالانه صلح: چشم انداز صلح در خاورمیانه

بدین وسیله به اطلاع پژوهشگران و دانشجویان ارجمند می رساند با همکاری و میزبانی مرکز تحقیقات و کرسی حقوق بشر، صلح و دموکراسی یونسکو در دانشگاه شهید بهشتی، «چهارمین همایش سالانه صلح» انجمن علمی مطالعات صلح ایران با عنوان «چشم انداز صلح در خاورمیانه: بحران های نوظهور و سیاست های قدیمی» به‌صورت رخداد یک‌ روزه‌ آن لاین از ساعت 9 الی 17:30 مورخ 18 دی ماه 1399 در سامانه وبینارهای دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.

آدرس سامانه وبینارهای دانشگاه شهید بهشتی: http://sbu.ac.ir/webinar

فهرست مراکز علمی و انجمن‌های مشارکت‌کننده: انجمن علمی مطالعات صلح ایران، انجمن ایرانی روابط بین الملل، انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، انجمن ایرانی مطالعات منطقه‌ای، انجمن ترویج علم ایران، انجمن جامعه شناسی ایران، انجمن علوم سیاسی ایران، انجمن علوم سیاسی دانشگاه رازی کرمانشاه، انجمن مطالعات جهان اسلام، بنیاد مطالعات بین المللی و گفتگوی جهانی، پایگاه استنادی جهان اسلام، پژوهشکده مطالعات استراتژیک خاورمیانه، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، خانه اندیشمندان علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس تهران، دانشگاه پیام نور واحد تهران غرب، دانشگاه تبریز، دانشگاه رازی کرمانشاه، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علامه طباطبایی، شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی، مرکز تحقیقات و کرسی حقوق بشر، صلح و دموکراسی یونسکو در دانشگاه شهید بهشتی (میزبان)، مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، مؤسسه ملی تغییر اقلیم و محیط زیست دانشگاه تهران، مرکز مطالعات آفریقا (دانشگاه تربیت مدرس)

برنامه همایش سالانه صلح: برنامه همایش سالانه صلح ۱۸ دی 1399 .pdfبرنامه همایش سالانه صلح ۱۸ دی 1399 .pdf

پوستر همایش سالانه صلح 1399.jpg