طی نشستی؛

سرپرست جدید دانشکده فیزیک معرفی شد

جلسه معارفه دکتر علی صادقی، به عنوان سرپرست دانشکده فیزیک، سه شنبه 5 مرداد1400 در حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سعداله نصیری قیداری رئیس دانشگاه شهید بهشتی در سخنانی از فعالیتها و خدمات دکتر ریاضی قدردانی نمود و اظهار داشت: از اقدام‌ها و تلاش‌های ارزنده دکتر ریاضی در مدت تصدی سمت رئیس دانشکده فیزیک تشکر می نمایم. امیدوارم ایشان در سایه توجهات خداوند سبحان، در استمرار فعالیت‌های علمی در دانشگاه موفق و مؤید باشند.

رئیس دانشگاه، با معرفی دکتر صادقی به عنوان سرپرست دانشکده فیزیک گفت: امیدوارم دکتر صادقی با تلاش مستمر و مشارکت فعال سایر همکاران، همه ظرفیت ها و امکانات علمی دانشکده را جهت پیشرفت و شکوفایی بیش از پیش آن مجموعه به‌کار گیرند و با برنامه‌ریزی و حرکت در چارچوب سیاست‌ها و برنامه‌های دانشگاه، زمینه ارتقا و اعتلای دانشگاه را فراهم سازند.

دکتر نصیری، بر تلاش برای استمرار و تکمیل برنامه ها و اقدامات جاری دانشکده و حرکت در جهت اجرای برنامه پیشنهادی و ارائۀ گزارشات دوره‌ای تاکید کرد.