-
کنترل کیفیت، ارزیابی منشاء گیاهی و رتبه بندی عسل و گرده گل براساس استانداردهای نوین ملی و بین المللی
محتوای سایت · درج شده توسط مرتضي هاشمي روی 27 آوریل 25، 11:42
کنترل کیفیت، ارزیابی منشاء گیاهی و رتبه بندی عسل و گرده گل براساس استانداردهای نوین ملی و بین المللی
دسه بندی: اخبار
-
محتوای سایت · درج شده توسط مرتضي هاشمي روی 27 آوریل 25، 11:44
انتخاب دکتر احمدرضا محرابیان به عنوان دبیرکارگروههای علمی شناسایی تقلب و رتبه بندی فرآورده های زنبور عسل در کشور
دسه بندی: اخبار
-
محتوای سایت · درج شده توسط مرتضي هاشمي روی 27 آوریل 25، 11:18
نخستین سمپوزیوم فرآوردههای غذایی و دارویی زنبور عسل، توسط مرکز پژوهشی فرآوردههای زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه و انجمن تغذیه ایران در تاریخ 17 بهمن 1403 در...
دسه بندی: اخبار
-
محتوای سایت · درج شده توسط مرتضي هاشمي روی 27 آوریل 25، 11:52
تشکیل دبیرخانه دائمی بین المللی فرآورده های غذایی دارویی زنبور عسل در مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی
دسه بندی: اخبار