صفحه اصلی
نخستین سمپوزیوم فرآورده‌های غذایی و دارویی زنبور عسل
  • 5 بازدید

 نخستین سمپوزیوم فرآورده‌های غذایی و دارویی زنبور عسل، توسط مرکز پژوهشی فرآورده‌های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه و انجمن تغذیه ایران در تاریخ 17 بهمن 1403 در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه برگزار شد.

دکتر احمدرضا محرابیان، دبیر علمی سمپوزیوم با اعلام خبر فوق گفت: در این سمپوزیوم تخصصی بیش از 250 نفر از مدیران، متخصصان، صاحب‌نظران حوزه های زنبورداری، بوم شناسی، تغذیه، صنایغ غذایی، فیتوشیمی، گیاه پزشکی داروسازی، پزشکی، تجاری سازی، فرهنگ و زبان شناسی حوزه فرآورده های زنبور عسل مشارکت داشتند. عضو هیأت علمی دانشکده علوم و فناوری زیستی افزود: نخستین سمپوزیوم فرآورده های غذایی و دارویی زنبور عسل بیش از 80 مقاله شامل 21 سخنرانی و 65 پوستر تخصصی ارائه شد. در این سمپوزیوم چالش های این صنعت مورد بررسی قرار گرفت. در مراسم اختتامیه اولین سمپوزیوم فرآورده های غذایی و دارویی زنبور عسل مصوب شد که دبیرخانه دائمی وشورای سیاستگذاری فرآورده های غذایی و دارویی زنبور عسل با همکاری همه متخصصان و پیشکسوتان حاضر در سمپوزیوم و نیز همکاری سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا دارو، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، انجمن تغذیه ایران، اتحادیه انجمن های علمی گیاهان دارویی ایران، انجمن گیاه پزشکی ایران و نیز سایر سازمان نظارتی و ذینفع مرتبط در کشور، در مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی ایجاد گردد. لازم به ذکر است مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل در حال حاضر مسولیت کمیته علمی رتبه بندی فرآورده های زنبور عسل کشور را به عهده دارد و عضو کمیته متخصصین فدرسیون بین المللی زنبور درمانی جهانی(IFA) و نیز نماینده کشور ایران در 4 کمیته تخصصی سازمان جهانی استاندارد جهانی (ISO) است‪.

دانلود فایل
افزودن نظرات