تاریخچه

دانشکده مدیریت و حسابداری به منظور تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص در بخش‌های خصوصی و دولتی با تجدید‌نظر ساختار دانشکده جامع انفورماتیک و مدیریت (1355) و تقسیم آن به سه دانشکده در سال 1370 تاسيس گرديد.
در حال حاضر این دانشکده با 37 عضو هیات‌علمی که همگی از افراد صاحب نام، در سطوح ملی و بين‌المللی بوده و 14 کارمند و حدود 1200 نفر دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری در حال ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی می‌باشند. همچنين دانشکده مديريت و حسابداری با ارائه خدمات در کلينيک مديريت و مرکز نوآوری، ارتباطی اثر‌بخش با جامعه و صنعت دارد.

حوزه‌های اصلی توانمندی‌های فنی و علمی دانشکده:

• توانایی اجرای دوره‌های تخصصی یا کارگاه‌های آموزشی و پژوهشی کوتاه‌مدت و میان‌مدت
  • تدوین برنامه راهبردی برای شرکت‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی در حوزه‌های منابع انسانی، کسب و کار، مالی و حسابداری، فناوری اطلاعات، صنعت و تجارت
  • اجرای طرح‌های تحقیقاتی، پیاده‌سازی الگوها و ارائه راهکار در سازمان‌های دولتی و خصوصی
  • برگزاری گردهمایی‌های علمی در زمینه علوم مدیریت و گرایش‌های مربوطه
  • برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی با توجه به ضرورت صنعت و دانشگاه
  • انجام تحقیقات آزمایشگاهی و میدانی در قالب طرح‌های پژوهشی
  • تدوین دوره‌های تخصصی و طرح‌های پژوهشی مشترک با سایر دانشگاه‌های داخلی و خارجی

انجمن‌ها و تشکل‌های دانشجويی:

​​​​​​دانشجويان دانشکده مديريت و حسابداری فعاليت فوق برنامه علمی، فرهنگی و اجتماعی خود را در انجمن‌های علمی مديريت و حسابداری، تشکل‌های بسيج دانشجويی و انجمن دانشجويی دنبال می‌کنند، ضمن آنکه مرکز نوآوری دانشکده و کلينيک مديريت نيز که به‌ تازگی شروع به فعاليت نموده است، پذيرای دانشجويان علاقه‌مند است.

امکانات دانشکده:

• 1- کتابخانه دانشکده مديريت و حسابداری در سال 1370 همراه تاسيس دانشکده، شروع به کار کرد و با تلاش و پيگيری دانشگاه و دانشکده، هماکنون کتابخانه تخصصی دانشکده مدیریت و حسابداری دارای مجموعه غنی مطالعاتی - تخصصی‌، فارسی و لاتین خصوصا منابع لاتین چاپ سال‌های اخیر است.
    درحال حاضر حدود 15 هزار عنوان کتاب فارسی و 4 هزار عنوان کتاب لاتين در کتابخانه موجود است وميز امانت، بخش نشريات و کتب مرجع، ميزهای مطالعه سالن خواهران و برادران، فضای مربوط به مخازن فارسی و لاتين و بخش مرجع بخش کتابخانه دانشکده مديريت وحسابداری را تشکيل می‌دهد.

• 2- سایت رایانه دانشکده با اختصاص دو فضای جداگانه کليه خدمات رايانه‌ای دانشکده را به انجام می‌رساند. کليه دروس کامپيوتر دانشکده به‌صورت تئوری - عملی در يکی از سايت‌های دانشکده، در فضايی حدودا 73 مترمربع و با دارا بودن 22 دستگاه رايانه برگزار می‌گردد. همچنين سايت ديگر دانشکده، با دارا بودن 26 رايانه که تمامی دستگاه‌های فوق به شبکه اينترنت متصل بوده آماده استفاده و ارائه خدمات به دانشجويان در تمامی مقاطع می‌باشد.