افشار جعفری

افشار جعفری

علوم ورزشی و تندرستی / علوم زیستی ورزش

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "Separate and Combined Effects of Resistance Training and Cucumber (Cucumis sativus) Juice Consumption on the Diabetic Indicators and Lipid Profile in Women with Type 2 Diabetes"
    Maryam Lotfi, Nasser Behpoor, MehrAli Rahimi, Afshar Jafari
    Journal of Kermanshah University of Medical Sciences, Vol. 27, 2023
  2. "اثرات تک جلسه ای و هشت هفته ای تمرینات تناوبی با شدت بالا بر سندروم روده ای- معدای در دختران ورزشکار"
    افشار جعفری، مریم تقی زادفانید، سعید نیکوخصلت، یوسف بافنده تیز
    مطالعات کاربردی علوم زیستی در ورزش، نسخه 11، صفحات:54-67، 1401
  3. "تثیر چهار هفته تمرینات هوازی، محدودیت کالری و مکمل دهی ویتامین D بر BDNF سرمی و ترکیب بدنی زنان مبتلاء به اضافه وزن و چاقی"
    نگیسا فرهنگی، افشار جعفری، ابراهیم اختری، علی ضرغامی خامنه
    دانشور پزشکی، نسخه 30، صفحات:12-26، 1400
  4. "اثر مکمل دهی کافئین و تمرینات تناوبی پر شدت بر فشار اکسایشی میوکارد مو شهای صحرایی نر ویستار"
    صفر صفرزاده گرگری، اصغر توفیقی، افشار جعفری، جواد طاوعی آذر، فرشته فرجدت آلچین
    پزشکی جندی شاپور، نسخه 21، صفحات:448-458، 1400
  5. "تاثیر حاد استنشاق اکسیژن قبل از رقابت کاراته بر بازیافت ظرفیت تامپونی و عملکرد مردان کاراته حرفه ای"
    محمد یوسفی، محمد فشی، افشار جعفری
    مطالعات کاربردی علوم زیستی در ورزش، نسخه 10، صفحات:5-15، 1400
  6. "مقایس? پاسخ ایمنوگلوبولین M، و برخی از نشانگرهای اختلالات گوارشی به یک جلسه تمرین تداومی با شدت متوسط و تناوبی پرشدت در دختران ورزشکار"
    افشار جعفری، مریم تقی زاده فانیذ، سعید نیکوخصلت، یوسف بافنده تیز
    فیزیولوژی ورزشی و فعالیت بدنی، نسخه 15، صفحات:57-70، 1400